Sijbers Productions Design & Development

Sijbers producties is een ontwerpbureau met ervaring in verschillende gebieden van het ontwerptraject. Van het maken van ideeschetsen tot een uitgebalanceerd productontwerp. Van het genereren van ideeën tot het bedenken van reclamecampagnes en het ontwerpen en bouwen van websites. Alles kan.

Alles kan ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs, immers, we zijn (bijna) met pensioen. Maar het creatieve werk is te leuk om mee te stoppen. Er is veel ervaring in het werken met illustrator/indesign/photoshop/wordpress en premiere.

Wanneer u iets te klussen hebt op het gebied van welk ontwerpwerk ook neem dan contact op. Flexibiliteit en enthousiasme zijn enkele kenmerken. Onze lage overheadkosten maken dat we zeer concurrerend kunnen werken.

 

Recent Werk:

Nieuwe website voor Wright Brothers

Onlangs heb ik met ontwerpbureau Sijbers producties een mooi stukje werk af mogen leveren. Voor opdrachtgever Wright Brothers, een fabrikant van flightsimulators voor de vliegtuigindustrie, heb ik een nieuwe website gemaakt.
Behalve de website heb ik ook hun logo gerestyled en een presentatie video gemaakt. Bekijk het resultaat op www.wbft.aero

 
Recently I have delivered a nice piece of work with Sijbers productions. For client Wright Brothers, a manufacturer of flight simulators for the aircraft industry, I created a new website.
In addition to the website, I also restyled their logo and made a presentation video with an animation in the intro. 

ga naar WBFT.AERO om de website te bekijken

Video met animatie voor Wright Brothers, door Sijbers Producties

Kinderboekje voor D&M BV

Onder de naam DermaCura levert D&M verbandmiddelen voor mensen met een gevoelige (eczeem/psoriasis) huid.

Voor dit bedrijf heb ik een kinderboekje geproduceerd. Zowel de tekst als de tekeningen zijn van mijn hand.

‘Frigo en het ijsberenpak’ is een uitgave van DermaCura, producent en leverancier van verbandpakken voor kinderen en volwassenen met eczeemklachten.

Frigo is het eerste boekje over de belevenissen van Frigo de ijsbeer. Het is een leerzaam boekje over eczeem en jeuk,om voor te lezen en om samen de vrolijke tekeningen te bekijken.

 

Frigo en het ijsberenpak

Een pagina uit Frigo en het ijsberenpak

Harrie Sijbers
Actueel:

 

Naar de schilderijen van Harrie Sijbers, klik op de afbeelding

Naar Watchdesign, klik op de afbeelding

product ontwerp

illustraties

grafisch onwerp

illustraties

Illustraties zijn in diverse stijlen mogelijk;
  • fotorealistich, in plaats van foto’s voor brochures, websites en verpakkingen
  • lijntekeningen, voor bijvoorbeeld gebruiksaanwijzigingen en montagevoorschriften
  • schetsmatig voor ideevorming, presentaties, brochures en websites

grafisch ontwerp / websites

Voor Dermacura ontwikkelde wij recent de complete huisstijl, campagnebeelden, website, verpakkingen en PR materialen. Zie ook: www.dermacuraverband.nl
Recent ontwikkelde wij voor Dermacura dit presentatie-doosje met daarin een stick met bedrijfs/product video (ook Sijbers), een boekje met illustraties (ook Sijbers) en een monsterkaart. Een onderscheidende presentatie met een zeer luxe uitstraling. Het doosje heeft een magnetische sluiting en een PE binnenwerk met uitgestanste vormen.
Illustratie voor kinderboek ‘Frigo”